Egy BlackBerry felhasználó tapasztalatai

BlackBerry-vel a vilag

BlackBerry-vel a vilag

Érintős BlackBerry-vel a világ? I.

2015. szeptember 23. - TomiStark
Sajnos szeretett Classic-om kidőlt alólam. A közelség szenzor bemondta az unalmast és amíg a szervizben van addig gondoltam kipróbálom milyen ha csak érintős egy BB10-es telefon.
Pár embert már megtérítettem a BlackBerry-nek pályafutásom során. Ezek közül az egyik egy ős Nokia-s cimbora volt. Amikor megmutattam neki pár videót a rendszerről egyből elkezdett spórolni egy Z10-re, amikor pedig a BlackBerry bejelentette a Z30-at szabályos transzban élt az emberünk amíg meg nem érkezett a "drágaszága".
Egyik nap megcsorrent a telefonom és a cimborám hívott, hogy nála a telefon és átugrana, hogy segítsek neki bele költözni.
Amikor a telefont bontogattuk egy dolog fogalmazódott meg bennem akkor még Q10 tulajként: ha egyszer teljes érintőre adom a fejem akkor szerzek egy Z30-at.
A kedves kis barátnőm a 9810-es torch-jat teljesen haza vágta és cserére szorul. Mivel a kisasszony nem igazán tud vigyázni a műszaki cikkeire úgy döntöttem, hogy egy jó áru használt Z30-al fogjuk betölteni a keletkezett űrt ( és veszek rá neki egy Otterbox-ot nehogy szét törjön).
Mivel a Classic-om a szervizbe megy, én meg nem maradhatok BB10 nélkül, Nordi kartárstól újított Z30 egyszerre teljesít be egy kütyü vágyálmot és lesz megbízható társa a kis cicámnak.
Adok a Z30-nak egy hetet, hadd mutassa meg milyen is a "full touch BB10 experience".

A bejegyzés trackback címe:

https://blackberryvelavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr17810272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása